Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Boldog helovint

Laci barátom egy aktuális címkével kedveskedik olvasóinknak. Megosztom, mert én jól mulattam rajta...

0 Tovább

Visszatérhet a borzárjegy

Nálunk a témák rendszerint visszatérnek. Magyarországon éppen a legnagyobb hamisítások idején volt zárjegyes a bor. Aztán fél éve újra felmerült az ötlet, hogy vissza akarják hozni. Először mindenki nagyon nevetett, aztán elgondolkodott, hogy ezt ki is gondolhatja komolyan.

0 Tovább

Mulatság Bodrogkeresztúron

A bodrogkereszttúri Mindszent havi mulatság sok más pozitív kezdeményezéssel együtt a hagyományteremtés egyik szép példája. Idén második alkalommal rendezték meg s mivel egy szerencsés véletlen folytán épp Mádon tartózkodtunk, igen jó programnak kínálkozott átruccanni a szomszédságba. Persze ezúttal is bebizonyosult, hogy ha nem akarunk végigrohanni az egyes pincéken, akkor nem lehet mindent belesűríteni egy délutánba.

0 Tovább

Északon nyert Eger

Az Egri Bikavér 2011-ben is az év vörösbora a Benelux államokban. A Proefschrift magazin által 23. alkalommal kiírt Proefschrift Wijnconcours nemzetiközi borversenyen a borszaküzlet kategóriában a St. Andrea szőlőbirtok Merengő Egri Bikavér Superior 2009 borát az év vörösborának választották.

0 Tovább

Somló Budapestre megy

Bországjárás keretében Somló a budapesti Festetics Palotában mutatkozik be október 27-én. A borvidék szerelmeseinek kötelező, akik pedig most ismerkednek vele, azoknak erősen ajánlott, hiszen az egyik legkülönlegesebb adottságú borvidék gyakorlatilag teljes seregszemléjét kár lenne kihagyni.0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek