Tartozik itt mindenki mindenkinek, és a szemfülesek megtalálták a piaci rést. Már a második behajtóbrigád keres meg azzal, hogy kezelné a kintlevőségeimet, azaz szüretelné a pénzem. Köszönöm, én elég jól megoldom magam is, de az ötlet aranyos, egyébként meg jellemzően magyar.

Tényleg bosszantó, amikor elmegyek egy boltba, és előállok az ajánlattal, hogy mivel nem fizettek, segítek, elviszem a bort, és eladom másnak. Amire a válasz mindig az, hogy de igen, eladtuk, csak még nem utalták el a pénzt, mert erre meg arra költötték el. Ilyenkor aztán jogos felháborodásomban belenézek a kasszába, összeszedem amit találok a rejtekhelyeken, visszamegyek pár nap múlva, és hamar pénzemnél vagyok. Viszont aki nem ilyen akkurátus, az érthető, hogy profikhoz fordul. Igen, manapság már vannak borászok kintlevőségeire szakosodott behajtás-béték. Biztos hallották valahol, hogy a borászokat nem szeretik kifizetni a kereskedők, és manapság az okos magyar minden forintért lehajol.

Demeter Endre

Így szól a levél:

Tisztelt Ügyvezető!
Irodánk több magyarországi borászat részére végez irodai háttértámogatást, követeléskezelést.
Hatékony eszközeink segítségével PÉNZT adunk Önnek! Az ÖN PÉNZÉT, akár 12-14 napon belül!
AZT a PÉNZT, amit adósai nem kívánnak kifizetni Önnek.
ÚJ ügyfeleink részére 2 hónap próbaidőt és GARANCIÁT biztosítunk 2011.05.10-ig. 
Kérje bővebb tájékoztatónkat MOST! Vegye igénybe szolgáltatásainkat KOCKÁZAT NÉLKÜL!
Válaszlevele nem minősül megrendelésnek, semmilyen anyagi kötelezettséget nem von maga után. Következő levelünkben kizárólag részletes és bővebb tájékoztatást küldünk Önnek ajánlatunkról, amiben bemutatjuk HOGYAN SEGÍTHETÜNK Önnek.
Várjuk visszajelzését!