Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kezdődik a Visegrádi Palotajátékok

Idén először négy napos a Visegrádi Palotajátékok. Csütörtökön féláron van majdnem minden, így már ma is érdemes kilátogatni. Borbandi már itt van, túl a nulladik napon a lovagokkal. A Királyi Borudvarban sok a kiváló bor, mellette a Küzdőtéren, és a főutca vásári forgatagában pedig a család apraja-nagyja láthat sok érdekeset.

0 Tovább

Fürdőruha és bor

Szeretem azokat a rendezvényeket, ahol a bor nem önmagában áll, hanem valami más nagyon érdekessel kerül össze. A hosszabb nappalok és a rövidebb ruhák összefüggését régóta ismerjük, borozni pedig nyáron is jó. Bevallom, őszintén örültem, amikor Léber Barbara felhívott, hogy fürdőruhabemutatót szervez a Boscoloban, és szeretné, ha ott lennék a boraimmal.

0 Tovább

Kitüntették a 10 éves Vivat Bacchust

A magyar bor egén tündöklő csillag, a Vivat Bacchus énekegyüttes tizedik születésnapját ünnepelte. A fiúk még mindig képesek rohamosan fejlődni, és ismét olyan meglepetést okoztak születésnapjukon, amelyre az életre szóló koncertélmény is visszafogott kifejezés.

0 Tovább

A bringásoké a jövő

Hosszabb hallgatásom oka elég egyszerű: elvesztem az erdőben, ráadásul többször. Egy csapatépítéssel foglalkozó cég keresett meg azzal, hogy engem ajánlottak borkóstolóra, és azt gondolták jó lenne, ha az egyéb programokon is részt vennék. Ezek között volt egy komolyabb bringázás a környéken, amely útvonalának tervezésében is részt vettem.

1 Tovább

Mámoros nyitány

Új szerzőt üdvözlünk a Borbandin. A Bazilikánál lévő Junibor-bár, a DiVino megnyitójáról ír, mert én elfogult vagyok, ő pedig nem, úgyhogy jobb így. Üdvözöljük tehát Annamarit! Nos így kezdi: Barátnőimmel a DiVino nyitó estjére készültünk, amit már egy hónapja izgatottan vártunk.

0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek