Vízkereszt és hamvazó szerda között tart a báli szezon. Minden közösség megrendezi a saját összejövetelét, és a mulatsághoz nálunk a bor is hozzátartozik. Számos rendezvény témáját a spirituális ital adja, köztük a Tokaji Borbarátnők VIII. Jótékonysági Báljáét is.

A február 11.-én, a Mádi Kúria rendezvénytermében, a Mádi Kör eredetvédelmi egyesülettel közösen megrendezésre kerülő esemény témáját a különleges dűlők és a helyi, őszinte ízek adják. Így a borbárban a borbarátnők borainak széles választéka kóstolható, az ételeket pedig Ruprecht László a Magyar EU-elnökség séfje komponálta kiemelkedő vidéki éttermek közreműködésével (Anyukám Mondta Étterem - Encs, Chianti Étterem - Veszprém, Gusteau Kulináris Élményműhely – Mád, Imola Udvarház - Eger, Mandula Étterem - Villány, Walter Vendéglő-Gasztróműhely - Etyek). Mindenkit szeretettel várunk, mi ott leszünk.

Demeter Endre