A Junibor – fiatal borászok egyesülete – már negyedszer szervez nyárvégi kóstolót Etyeken, a Rókusfalvy Teraszon szeptember 2-án, pénteken, 16 órától. Az évente megrendezésre kerülő esemény érdemi betekintés ad a minőség iránt elkötelezett új generációs borászok legújabb tételeibe. A fiatalok kék-két kedvenc borukat mutathatják be igényes helyszínen, jó társaságban.

fotó: Eged Dániel

A rendezvény a kóstoló után a szokott módon partivá alakul át. majd. A tánctér, a DJ, és a bárpult a megfelelő körítést, a rendszeres visszatérő vendégek és a fáradhatatlan borászok pedig a hangulatot garantálják. Így kötetlennek ígérkezik a nyár utolsó boros összejövetele, amely összeköti a nyári fesztiválokat a szüreti boros rendezvényekkel.


A 3500 forintos (diákoknak 2500) belépődíj korlátlan borfogyasztást biztosít, érvényes az esti partira is, és Juniboros kóstolópohár is jár ajándékba.

fotó: Eged Dániel

Résztvevő ifjú borászok:
Árvay Angelika, Bukolyi Marci, Demeter Endre, Frittmann Peti, Gál Titi, Gál Peti, Gere Andi, Gere Zsolti, Hernyák Tomi, Jekl Flóra, Dúzsi Tomi, Figula Misi, ifj. Heimann Zoli, Kamocsay Anikó, Kiss Gábor, Konyári Dani, Prácser Hajni, Sebestyén Csabi és Csilla, Takler Andris.

Mindenkit szeretettel várunk!