Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A furmintot ünnepeltük Mádon

Borászsimogató volt a hétvégén Etyeken, és az otthonomban, Mádon is. Az etyeki Kezes-lábos fesztivál szokás szerint szépen zajlott, de a megújult Mádi Szüreti Napokat váratlan érdeklődés övezte, hozzáértő becslések szerint 15-20 ezren voltak kíváncsiak ránk. Aki lemaradt, nem fért be, ám hasonlóra vágyik, azzal találkozunk jövő hétvégén Móron, Miklóscsabi barátomnál.

0 Tovább

Junibor kóstoló lesz Etyeken

A Junibor - fiatal borászok egyesülete - már negyedszer szervez nyárvégi kóstolót Etyeken, a Rókusfalvy Teraszon szeptember 2-án, pénteken, 16 órától. Az évente megrendezésre kerülő esemény érdemi betekintés ad a minőség iránt elkötelezett új generációs borászok legújabb tételeibe. A fiatalok kék-két kedvenc borukat mutathatják be igényes helyszínen, jó társaságban.

fotó: Eged Dániel

0 Tovább

Jól mulattunk Etyeken

Idén a szokásosnál is sikeresebb volt az Etyek Pincefesztivál. Rókusfalvy Pali a végén azt mondta, hogy körülbelül 40 ezren látogattak ki Budapest szőlőskertjébe. A barátságos jelleg az én esetemben csúcsra járt, rengeteg ismerős és barát látogatott meg, ami nagyon jól esett. A tovább gombra kattintva összefoglalok, és a Vivat Bacchus énekegyüttes videóját is megtekinthetik.

0 Tovább

Találkozzunk Etyeken!

Hétvégén rendezik az Etyek Pincefesztivált. Szívből ajánlom a rendezvényt, mert a bor lényegét fogja meg, barátságos, és emberközpontú. A részvétel meghívásos alapon működik, a helyi borászok látják vendégül a más borvidékekről érkezőket. Ezért mi szeretjük ezt a fesztivált. A közönség szempontjából is kedvező, hiszen jelen van számos minőségorientált pincészet, és sok ismerőssel, baráttal lehet találkozni a két nap alatt. Borbandiékat a Nádorkert Borházban találják azok, akik interaktivitásra vágynak.

Demeter Endre

0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek