Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az italok professzorai

Egyre több étteremben van már pohárnok, azaz sommelier. Üdvözöljük is őket, mint a hamarosan érkező madarakat. Nem is olyan régen csak egy maroknyi haladó gondolkodású vendéglátós volt, aki erre a célra alkalmazott embert, akit jellemzően ki is képeztetett. Mára eljutottunk odáig, hogy azt mesélik: a vendég inkább nem is iszik bort, ha nagykereskedő adta a borlapot, és nincs sommelier, aki ajánlana valamit az ételhez.

0 Tovább

Megalakult a sommelier szövetség

A jelenleg is zajló "gasztro-forradalom" keretében megalakult a Magyar Sommelier Szövetség. A vendéglátás emelkedő minőségi igénye lassan az italkultúrát is eléri, és egyre több vendégben és éttermesben merül fel az igény arra, hogy komoly szakember ajánlatát hallja a bor kiválasztásakor.

0 Tovább

Ez a mottónk

Egy komoly nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező sommelier barátom írta le a gondolatait. Közzéteszem most, a fesztiválhangulatot emelendő. Egyébiránt érdekes, talán vitaindítónak is. Azt hiszem, hallunk még róla... Nos, akkor induljunk! Honnan? Hova? Nem szokványos bejegyzés lesz ez, szóltam!


0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek