Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Versenyautóval is lehet szüretelni

A hétvégén rendezték a német ralit a Moseli borvidéken. Volt szüret, sőt szerkezetátalakítás is, a cseh Prokop-Tomanek páros elintézte. Barátaim itt írnak az esetről bővebben. Régen minálunk is rendeztek ilyesmit, pont a szőlőm mellett, Zemplén rali volt a neve. De mivel erre szponzor nincs, káosz viszont van, lassan már a miskolci futam is veszélybe kerül. Mi ebből a tanulság? A rallye-világbajnokság német futamát profin megépített "kerékpárutakon" rendezik, amelyek a parasztok és a túristák igényeinek egyaránt kiválóan megfelelnek, ráadásul amennyire emlékszem, jobb minőségűek a mi autópályáinkál.

Demeter Endre

0 Tovább

Meglepetések vártak Kürtön

Felejthetetlen élményt jelentett a Kürti Borfesztivál. Végre eljutottunk a felvidéki seregszemlére, és olyasmit láttunk, amit már régen: profi és barátságos rendezvényt, ahol nagyon komoly, mégis természetes borokat mutattak.

0 Tovább

Szétkürtöljük a hétvégi programot

Mától rendezik a Kürti Borfesztivált, immár negyedszer. A felvidéki borászok seregszemléje mindenképpen érdekes programnak ígérkezik, sok jót hallottam már róla, megbízható barátoktól. Ők is ott lesznek, úgyhogy megyek én is, és ezt javaslom mindenkinek.

0 Tovább

A bringásoké a jövő

Hosszabb hallgatásom oka elég egyszerű: elvesztem az erdőben, ráadásul többször. Egy csapatépítéssel foglalkozó cég keresett meg azzal, hogy engem ajánlottak borkóstolóra, és azt gondolták jó lenne, ha az egyéb programokon is részt vennék. Ezek között volt egy komolyabb bringázás a környéken, amely útvonalának tervezésében is részt vettem.

1 Tovább

Kalandozások Móron

Kevés olyan kellemes élmény van egy borrajongó életében, mint felfedezni egy jó borokat jegyző pincét, melyről még soha nem hallottunk, soha nem olvastunk. S ha már felfedeztünk egy ilyen pincét, akkor belső impulzus, hogy írjunk róla. A minap Mórra vetett a Sors, ahol már volt alkalmam megfordulni két esztendővel ezelőtt a Pünkösdi bortúra apropóján.

0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Utolsó kommentek