Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Trónkövetelők

Megkockáztatható, hogy a borszerető és a bor iránt mélyebben érdeklődő emberek, ha magyar vörösborról van szó, akkor legnagyobb számban Szekszárdra asszociálnak.

Forrás: de

0 Tovább

Szepsy István 60 éves

Az iskolaalapítót ünnepelte az általa vezetett Mádi Kör Eredetvédelmi Egyesület, hatvanadik születésnapja alkalmából gyűlt össze a társaság. A nemzetközi szinten legismertebb magyar borászt méltatni ebben a terjedelemben nehéz lenne, legyen elég annyi, hogy ő bizonyította be a kompromisszummentesség, a folyamatos kutatás, és a hagyományok tiszteletben tartásának működőképességét.

Forrás: de

0 Tovább

Kis pénz kis foci

Február 7-11 között rendezték meg a Prodexpo-t, a legnagyobb élelmiszeripari kiállítást Oroszországban. Volt magyar stand is, olyan, amilyen szokott. Újra hatalmába kerített a jól ismert érzés, a magyar megjelenés olyan, mint a magyar naracs: kisebb, csúnyább.

Forrás: de

0 Tovább

Kalandozások Móron

Kevés olyan kellemes élmény van egy borrajongó életében, mint felfedezni egy jó borokat jegyző pincét, melyről még soha nem hallottunk, soha nem olvastunk. S ha már felfedeztünk egy ilyen pincét, akkor belső impulzus, hogy írjunk róla. A minap Mórra vetett a Sors, ahol már volt alkalmam megfordulni két esztendővel ezelőtt a Pünkösdi bortúra apropóján.

0 Tovább

Maurer Oszkár 2010-ről

Maurer Oszkár közösségszolgáló emberjogi aktivista és borpróféta egyszemélyben. Vezetett évekig cserkészcsapatot, időt, pénzt és energiát nem kímélve, az asszimiláció széléről hozott vissza szerémi magyar gyerekeket, ő irányította rá első ízben a média figyelmét a szerbiai magyarverésekre, akkor, amikor még a hivatalos délvidéki "érdekvédelem" tagadta a támadások etnikai jellegét.


0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek