Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A pezsgő a szilveszter jelképe

Szilveszterkor fogy el a legtöbb a gyöngyöző italból, amely teljesen összefonódott az új esztendővel, ezzel a különleges alkalommal. Titokzatossága és ünnepélyessége miatt mára a szilveszter jelképéve lett. Nálunk a vasárnapé is, hiszen 2003 óta folytatunk kísérleteket hagyományos készítésű nyerspezsgőkkel, amelyek nagyon szépen kísérik az összes ünnepnapot.

0 Tovább

Csak egy jó pezsgőt kérnék

Szerintem mindenki vágyik egy jó pezsgőre, és meg is érdemli azt. Végeztem a karácsonyi szállításokkal, rengeteg mosolyt kaptam. Nem is csoda, hiszen olyasmit adtam, aminek van értelme. Hazaérve viszont ha végignézek a beérkezett ajándékok hadán, sírni tudnék azon a sok kidobott pénzen és energián, amit tökéletesen haszontalan, felesleges, sokszor giccses, és értelmetlen kacatok céges logózására költöttek.

0 Tovább

Ne vegyünk régi pezsgőt

Hamarosan elárvereznek egy-egy palack kétszáz éves Juglar és Veuve Clicquot pezsgőt, amelyek egy elsüllyedt hajóról kerültek elő. Erről eszembe jutott, hogy szólok: a peszgő degorzsáláskor van a legjobb állapotban, a végleges dugózás után már nem érdemes elrakni a palackot.

fotó: Katagi Yuji

0 Tovább

Drót nélkül

Néhány napja szert tettem egy multifunkciós eszközre, ami elvileg nyomtat, szkennel, faxol, miegymás. Volt is nagy öröm, de kiderült, hogy nem adtak hozzá kábelt. Azóta megtudtam, hogy nem is szoktak. Megoldottam, pezsgőt is bontottam, de tényleg így kell ennek mennie nálunk?

0 Tovább

borbandi

blogavatar

Borról mindent, a tudásszomj csillapítására. A termelő és a fogyasztó szempontjából egyaránt.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek