Tegnap jártam egy virágboltban, ahol bort is árulnak. Méghozzá jó borokat, szakszerű tanácsadás mellett. Elgondolkodtatott a dolog, és örültem ennek a természetes párosításnak, főleg így nőnapkor.

Forrás: de

Érdekes, hogy milyen körülmények között és honnan szerezzük be a bort. Sok szempontból tartom előnytelennek a nagyáruházakat ebből a szempontból, mert esély sincs elbeszélgetni a dologról egy képzett kereskedővel, vakon repül, aki nem tudja pontosan mit keres. Az elmélyülés is nehéz, és kissé kiábrándító, hogy a szomszéd soron a bűzlő kutyaeledelek foglalnak helyet.

Az elmélyülés szempontjából jó ötletnek tűnik, hogy több könyvesboltban is lehet ma már bort kapni. Bort sokszor viszünk ajándékba, ezért frappáns a könyv vagy virágkereskedéssel egybekötni a dolgot.

Forrás: de

Gondot jelent ugyanis az, hogy manapság mindenki elfoglalt, nehéz parkolni, ezért borboltba - ahonnan bort kellene beszerezni, mint kenyeret a péktől - nehezen jut el a modern ember. Talán ezen igyekeznek segíteni ezek a kezdeményezések. Rendben is van ez, főleg ha a választék és a szolgáltatás is színvonalas.

Forrás: de

Ezúton szeretném üdvözölni Hölgyolvasóinkat nőnap alkalmából. Egészségükre!

Demeter Endre